Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pácolt báránysült recept

Pácolt báránysült
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 6-8 bárányhús szelet ( lehet lapocka, combfilé, gerincfilé stb.)
    • 3 dl olívaolaj
    • 3 ek apróra vágott rozmaring
    • 4-5 gerezd fokhagyma
    • 2-3 egész babérlevél
    • 1 ek méz
    • őrölt bors

    Elkészítése: Az olajat elkeverjük a rozmaringgal, sóval, borssal, mézzel. Beletörjük a fokhagymát, beletesszük a babérlevelet, majd belehelyezzük a megtisztított kisebb darabokra vágott bárányhúsokat. 2-3 órát a pácban pihentetjük, de a legjobb ha egy éjszakára a hűtőben hagyjuk. A tárcsában olajat hevítünk, majd a pácolt bárányhúsokat ropogósra sütjük benne.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá