Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás rostélyos recept

Gombás rostélyos
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 db vastag szelet rostélynak való marhahús
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 doboz csiperkegomba konzerv
    • 1 gerezd fokhagyma
    • 1 dl vörösbor

    Elkészítése:  Az enyhén kiklopfolt húst sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőbe kevés olajon mindkét oldalát készre sütjük. A sütés után visszamaradt olajba megpároljuk az apróra vágott hagymát, rádobjuk a cikkekre vágott gombát, és átsütjük. Ha már csak kevés lé van alatta, ráreszeljük a fokhagymát, fűszerezzük, rá löttyintjük a bort, és összeforraljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá