Gombás rostélyos

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Gombás rostélyos

Hozzávalók:

  • 4 db vastag szelet rostélynak való marhahús
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 doboz csiperkegomba konzerv
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 dl vörösbor

Elkészítése:  Az enyhén kiklopfolt húst sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőbe kevés olajon mindkét oldalát készre sütjük. A sütés után visszamaradt olajba megpároljuk az apróra vágott hagymát, rádobjuk a cikkekre vágott gombát, és átsütjük. Ha már csak kevés lé van alatta, ráreszeljük a fokhagymát, fűszerezzük, rá löttyintjük a bort, és összeforraljuk.