Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Argentin göngyölt felsál recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 tenyérnyi marhafelsálszelet
    • 15 dkg sajt
    • 1 evőkanál paradicsompüré
    • 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 2 evőkanál olaj
    • só, őrölt bors
    • csipetnyi kakukkfű vagy bazsalikom

    Elkészítés:
    A hússzeleteket vékonyra verjük, paradicsompürével vékonyan megkenjük, mindegyikre egy ceruzavastagságú sajtdarabot fektetünk, és a húst rágöngyölve, megtűzzük. Az olajban a hagymát megfonnyasztjuk, átsütjük rajta a hústekercseket, a fokhagymával meg a fűszerekkel ízesítjük, és annyi vízzel engedjük fel, hogy ellepje. Megsózzuk, fedő alatt puhára pároljuk, majd rövid lére sütve adjuk asztalra. Párolt rizs vagy burgonyapüré illik hozzá.
    Az argentin göngyölt húst sertéscombszeletekből is készíthetjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá