Kelkáposzta leves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 közepes fej kelkáposzta
- 4 – 5 db közepes krumpli
- 4 – 5 gerezd fokhagyma
- 1 ek zsír
- ízlés szerint
- só, ételízesítő
- 1 kk pirospaprika ha szükséges
- 2 dl tejföl
- 1 kk majoránna
Elkészítése:
Anyagokat megpucoljuk, krumplit felkockázzuk, káposztát laskára vágjuk, és felengedjük annyi vízzel, hogy a leves elégséges legyen.
Amikor megfőtt akkor a zsírból, fokhagymából, és paprikából rántást készítünk, és a tejfeles rántással besűrítjük, rászórjuk a majoránnát.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.