Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kelkáposzta leves recept

Kelkáposzta leves
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 közepes fej kelkáposzta
    • 4 – 5 db közepes krumpli
    • 4 – 5 gerezd fokhagyma
    • 1 ek zsír
    • ízlés szerint
    • só, ételízesítő
    • 1 kk pirospaprika ha szükséges
    • 2 dl tejföl
    • 1 kk majoránna

    Elkészítése:

    Anyagokat megpucoljuk, krumplit felkockázzuk, káposztát laskára vágjuk, és felengedjük annyi vízzel, hogy a leves elégséges legyen.

    Amikor megfőtt akkor a zsírból, fokhagymából, és paprikából rántást készítünk, és a tejfeles rántással besűrítjük, rászórjuk a majoránnát.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá