Zöldborsó leves csirkeaprólékkal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkeaprólék
- 20 dkg (mirelit) zöldborsó
- 10 dkg sárgarépa
- 10 dkg fehérrépa
- 1 fej vöröshagyma
- 3 evőkanál olaj
- só, vegeta ízlés szerint
- 1 szál lestyán
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg finomliszt
Elkészítése:
A felkockázott hagymát dinszteljük az olajon, majd hozzáadjuk a sárgarépát, fehérrépát és ezekkel is dinszteljük, majd kb 2 liter vízzel felöntjük és a csirkeaprólékot is hozzáadjuk, majd beletesszük a lestyánt, sót, vegetát ízlés szerint.
Lefedve főzzük.
Mikor az aprólék félig megfőtt a zöldborsót is hozzáadjuk.
Mikor már puha a hús benne, beleszaggatjuk a tojásból és a lisztből készült nokedlit, majd készre főzzük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »