Zöldborsó leves csirkeaprólékkal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkeaprólék
- 20 dkg (mirelit) zöldborsó
- 10 dkg sárgarépa
- 10 dkg fehérrépa
- 1 fej vöröshagyma
- 3 evőkanál olaj
- só, vegeta ízlés szerint
- 1 szál lestyán
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg finomliszt
Elkészítése:
A felkockázott hagymát dinszteljük az olajon, majd hozzáadjuk a sárgarépát, fehérrépát és ezekkel is dinszteljük, majd kb 2 liter vízzel felöntjük és a csirkeaprólékot is hozzáadjuk, majd beletesszük a lestyánt, sót, vegetát ízlés szerint.
Lefedve főzzük.
Mikor az aprólék félig megfőtt a zöldborsót is hozzáadjuk.
Mikor már puha a hús benne, beleszaggatjuk a tojásból és a lisztből készült nokedlit, majd készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »