Vargányás burgonyaleves recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 2-3 db sárgarépa
- 1 db fehérrépa
- 1 fej vöröshagyma
- 2 db húsleves kocka
- szárított vargánya gomba
- olaj
- liszt
- piros paprika
Elkészítése:
A megtisztított répákat felkarikázzuk, a vargányát vízben kiáztatjuk. A zöldségeket a gombával egy kevés felteszem főni, sózom, borsozom, hozzáadok 1 kiskanál darált paprikát, a hagymát és a tyúkhúsleves kockát. Fedő alatt készre főzöm, majd felöntöm a szükséges mennyiségű vízzel.
Amikor felforr, beleteszem a kockákra vágott burgonyát, amikor megfőtt a burgonya olajon egy kevés liszttel zsemle színű rántást csinálok, paprikával megszórom, felengedem vízzel és a levesbe keverem. Amikor ez is felforr kész a leves. Levesbetétnek csigatésztát használtam.
Forrás: https://csokolade.network.hu
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.