Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tojásos leves recept

Tojásos leves
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 3 evőkanál olaj
    • 1 bő evőkanál liszt
    • víz
    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 fej hagyma
    • 1 babérlevél
    • 1 kis kanál ecet(ízlés szerint)
    • 1 tk. fűszerpaprika

    Elkészítése:

    Az olajon a lisztet aranysárgára pirítom az őrölt köménnyel,majd rászórom a piros paprikát. Felöntöm egy pohár hideg vízzel.

    Hozzá teszem a babérlevelet, majd a vörös hagymát is, sózom (a főzés végén kidobom a levesből). Jól összeforralom.

    Majd felöntöm 1,5 liter vízzel, amikor felforrt,2 db tojást felverek,ezt a lobogó levesbe eresztem és elkeverem.

    A két db tojást egészben engedem a levesbe és nem keverem.

    3-4 perc alatt megfő,a végén ízesítem ecettel.
    (citromlével is ízesíthetjük ecet helyett)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá