Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szalonnás lebbencsleves recept

Szalonnás lebbencsleves
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 5 dkg lebbencstészta
    • 3 kisebb krumpli
    • 1 kis szelet füstölt szalonna
    • 1 fakanálnyi zsír (ha szükséges)
    • 1-2 kk pirospaprika
    • kb 1 l víz
    • só, delikát
    • 2 kk piros arany

    Elkészítése:

    A felkockázott szalonnát zsírjára sütjük, majd világosra pirítjuk benne a lebbencstésztát (ha nem sülne ki elegendő zsír, akkor pótoljuk ki).

    Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. Beletesszük a felkockázott krumplit. Ha forr, sóval, delikáttal és piros arannyal ízesítjük.

    Az egészet puhára főzzük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá