Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Savanyú uborkás raguleves recept

Savanyú uborkás raguleves
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg sertéscomb
    • 20 dkg savanyú uborka
    • 20 dkg sárgarépa
    • 20 dkg zöldborsó
    • 15 dkg petrezselyem
    • 1 fej vöröshagyma
    • 3 dl tejföl
    • 2 db húsleves kocka
    • 1 kk tárkony,só,bors,őrölt piros paprika

    Nokedlihez:

    • 5 ek liszt
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 csipet só
    • 1/2 dl víz

    Elkészítése: Vöröshagymát megpucoljuk,felkockázzuk és az olajon megsütjük,majd meghintjük pirospaprikával. Rátesszük a felkockázott húst és felöntjük vízzel. Megtisztítjuk és kockára vágjuk a zöldségeket,borsóval együtt hozzáadjuk a már majdnem megpuhult húshoz. Hozzáadjuk a leveskockát,fűszereket és a feldarabolt uborkát. A nokedlihez összekeverjük az alapanyagokat, majd ha megfőttek a zöldségek, beleszaggatjuk a tésztát a levesbe és további 5 percig főzzük. Kimerünk a levesből egy merőkanálnyi levet és simára keverjük a tejföllel és a liszttel, majd behabarjuk vele a levest.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá