Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sárgaborsó-krémleves sült kolbásszal recept

Sárgaborsó-krémleves sült kolbásszal
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg sárgaborsó
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 10 dkg füstölt kolbász
    • 1 l zöldségleves
    • só, bors, őrölt fűszerpaprika
    • 1 ek mustár
    • 1 dl tejföl

    Elkészítése:

    Sárgaborsót főzés előtt 1 órával hideg vízbe áztatjuk és leszűrjük. Ezután az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük,megszórjuk fűszerpaprikával.

    Hozzáadjuk a sárgaborsót,felöntjük zöldséglevessel,ha felforrt beletesszük a füstölt kolbászt,mustárt,fokhagymát,sóval borssal ízesítve puhára főzzük. Tejföllel behabarjuk és krémesre turmixoljuk.

    Végül a kolbászkarikákat kevés olajon megsütjük, tálaláskor a krémlevest tányérba szedjük, kolbászkarikákat teszünk a tetejére és tejföllel meglocsoljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá