Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sáfrányos burgonyleves recept

Sáfrányos burgonyleves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4-5 nagyobb burgonya
    • szerecsendió
    • 1 babérlevél
    • csipet sáfrány
    • zöldségleves kocka
    • tej

    Elkészítése:

    A megpucolt, felkockázott burgonyát annyi vízben főzöm, hogy éppen csak ellepje.  Sózom, adok hozzá egy babérlevelet és a zöldséges leveskockát.

    Amikor a burgonya már megfőtt, hozzáadom a tejet-  ízlés szerint – és egy csipet sáfrányt és egy kevés szerecsendiót.

    Újra fölmelegítem, majd kiveszem a burgonya felét , ezt félre teszem. A többit a levessel krémesre turmixolom, majd visszarakom az egészben hagyott burgonyát.

    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá