Paradicsomos-zöldséges raguleves recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg sertéshús
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál őrölt pirospaprika
- 2 dl paradicsomszósz
- 20 dkg zöldborsó
- 20 dkg konzerv kukorica
- 1 szál sárgarépa
- só
- frissen őrölt bors
- olaj
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát és a fokhagymátb az olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felkockázott húst és megpirítjuk.
Beleszórjuk a pirospaprikát, megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a paradicsomszószt, öntünk alá egy kevés vizet és lefedve majdnem puhára pároljuk a húst.
Ha elpárolgott, a vizet pótoljuk.
Beletesszük a zöldborsót és a kukoricát, a másik gerezd fokhagymát, amit felaprítottunk és a felkarikázott répát, felöntjük és mindent puhára főzünk.
Megsózzuk, borsozzuk, ha szükséges.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.