Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pacal leves recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 1 kg pacal
    • 4-5 db sárgarépa
    • 1-2 db petrezselyem gyökér
    • 1 fej fokhagyma
    • 4-5 babélevél
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 2 ek liszt
    • 1 kis doboz tejföl
    • 2-3 savanyított britamin paprika
    • só, bors, ecet

    Elkészítése:
    Beletesszük a kuktába, vagy rendes edénybe a felszelt pacalt, a megpucolt fokhagymát, babérlevelet, majd felöntjük vízzel és 1 órát főzzük, hozzáadjuk a megdinsztelt sárgarépát, gyökeret, majd felöntjük vízzel, és majdnem puhára főzzük. Ha már majdnem puha akkor beledaraboljuk a savanyított paprikát, a tejfölt elkeverjük a tojás sárgájával és a liszttel, majd besűrítjük vele a levest. Sóval, borssal és ízlés szerinti mennyiségű ecettel ízesítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá