Őszibarack krémleves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 nagy konzerv őszibarackbefőtt
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 kis pohár barackjoghurt
- fahéj ízlés szerint
- rumaroma ízlés szerint
- 2 dl főzőtejszín
- cukor
Elkészítése:
A konzervet felnyitjuk, a levét beleöntjük egy edénybe, a barackot ízlés szerint cukrozott vízben megfőzzük (épp hogy ellepje a víz). Ha megfőtt, összeturmixoljuk, majd visszatesszük főni. Közben hozzáadjuk a baracklével összekevert rumaromát, tejszínt és pudingport. 2-3 percig főzzük, míg össze nem húzza a pudingpor.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.