Őszibarack krémleves

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Őszibarack krémleves

Hozzávalók:

  • 1 nagy konzerv őszibarackbefőtt
  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 1 kis pohár barackjoghurt
  • fahéj ízlés szerint
  • rumaroma ízlés szerint
  • 2 dl főzőtejszín
  • cukor

Elkészítése:
A konzervet felnyitjuk, a levét beleöntjük egy edénybe, a barackot ízlés szerint cukrozott vízben megfőzzük (épp hogy ellepje a víz). Ha megfőtt, összeturmixoljuk, majd visszatesszük főni. Közben hozzáadjuk a baracklével összekevert rumaromát, tejszínt és pudingport. 2-3 percig főzzük, míg össze nem húzza a pudingpor.