Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Májgombóc leves recept

Májgombóc leves
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 60 g májkrém
    • 2 ek zsemlemorzsa
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • só, bors, ételízesítő
    • sárgarépa (esetleg karalábé stb.)

    Elkészítése:
    Májgombóc: A tojást felverem és rakok bele sót, borsot, ételízesítőt, majd a zsemlemorzsát és a májkrémet.Olajon megpirítom a hagymát, belerakom a felszeletelt sárgarépát (és karalábét)majd még egy picit pirítom. Felöntöm vízzel. Sózom, borsozom, ételízesítőt rakok bele, majd főzöm míg megpuhul a sárgarépa, ekkor belerakom a gombócokat és 10-15 perc alatt kész. A gombócokat lehet nokedliszaggatóval is szaggatni bele, ill. vizes kiskanállal, kinek melyik tetszik.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá