Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Magyaros burgonyaleves recept

Magyaros burgonyaleves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 5-6 nagyobb burgonya
    • 1 zeller
    • 2 szál petrezselyem zölddel együtt
    • 2 szál sárgarépa
    • 1 evőkanál ízvarázs
    • kevés zellerzöld
    • 1 piros kápia paprika
    • 1 paradicsom
    • fűszerpaprika
    • 1 ek liszt

    A galuskához:

    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 evőkanál liszt

    Elkészítése:

    A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk, a zöldségeket felkarikázzuk. A zellert felkockázzuk, majd a kétféle zöldet apróra vágjuk és egy 2 literes fazékban olajon pirítani kezdjük.

    Ezután liszttel megszórjuk és a fűszerpaprikát is hozzáadjuk, sózzuk és felöntjük vízzel. Ha felforrt, akkor beletesszük az ízesítőt, a paprikát és a paradicsomot.

    A tojásból és lisztből galuskatésztát keverünk és mielőtt megfőne a levesünk beleszaggatjuk. Ha feljöttek a tetejére a galuskák, akkor elkészült a levesünk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá