Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Leves macskajajjra recept

Leves macskajajjra
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg savanyú káposzta
    • 50 dkg füstölt kolbász
    • 1 nagy vöröshagyma
    • 1 ek zsír
    • 1 ek örölt piros paprika
    • 4 db babérlevél
    • 2 csipet egész kömény só

    Elkészítése: Az apróra vágott vöröshagymát zsírban aranysárgára sütjük. Rászórjuk a piros paprikát, elkeverjük és felöntjük kevés vízzel. Kiforraljuk, hozzáadjuk a savanyú káposztát, babérlevelet és a köménymagot.
    Felöntjük annyi vízzel amennyi háromujjnyira ellepi, belekarikázzuk a bőrétől megszabadított kolbászt, ízesítjük sóval ha szükséges, fedő alatt 30 perc alatt készre főzzük.

    Tejföllel, kenyérrel, vagy sós süteménnyel kínálhatjuk.
    Jó étvágyat kívánok!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá