Lebbencs leves recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 10 dkg lebbencs tészta
- 1-2 szem burgonya
- 1 kiskanál pirospaprika
- 1 evőkanálnyi zsír
- 1 paradicsom
- 1 paprika
- 1-1 kisebb sárgarépa, petrezselyem
- só
- bors
- ételízesítő
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A tésztát apró darabokra tördelem, a zsíron aranybarnára pirítom, megszórom pirospaprikával, felengedem egy liternyi vízzel (ha van húsleves alap, azzal még finomabb). A krumplit, sárgarépát, petrezselymet kisebb kockára, karikára vágva hozzáadom. Beleteszem még a paradicsomot és paprikát. Sózom, borsozom ízlés szerint.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.