Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Málna krémleves recept

Málna krémleves
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg málna (lehet fagyasztott is)
    • 1 tasak puncs ízű puding por
    • Kb. 10 dkg cukor (ízlés szerint)
    • 2 dl főzőtejszín
    • 2 csomag vaníliás cukor
    • tálaláshoz tejszínhab

    Elkészítése:

    A málnát és cukrokat kevés vízben felfőzzük, majd leturmixoljuk.

    A pudingot a főzőtejszínnel csomómentesre keverjük, majd behabarjuk az alap levet és átforraljuk.

    Ha túl sűrűre sikerül akkor kevés tejjel hígíthatjuk.

    Hűtjük. Tálaláskor tejszínhab pamacsokat nyomunk a levesbe, majd pár szem gyümölccsel díszíthetjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá