Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Korhely gulyás csicseriborsóval recept

Korhely gulyás csicseriborsóval
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg sertés comb darabolva
    • 2 szál sárgarépa
    • 1 szál halványított zeller
    • 15 dkg csicseriborsó konzerv (ez gyorsabban megvan, de ha van időnk akkor simát előre főzzük meg)
    • 15 dkg savanyú káposzta
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 gerezd fokhagyma
    • 4 db kelbimbó
    • bors
    • paprika
    • babérlevél
    • tejföl

    Elkészítése:

    A hagymát apróra vágom, és kevés kacsazsíron megpirítom a kockára vágott hússal. Fűszerezem, karikára vágom a répát, zellert és belereszelem a fokhagymát. Felöntöm vízzel és félig puhára párolom. Amikor már majdnem jó, mehet bele a káposzta, a csicseriborsó (én konzervet használtam) és a kelbimbó. Ezt követően ízlés szerint még fűszerezzük (erős paprika, stb.), majd tejföllel tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá