Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kelbimbó-krémleves recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg. kelbimbó
    • 4 dkg. vaj
    • 1 ek. liszt
    • 0,5 dl. főzőtejszín
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárga
    • 1 cs. petrezselyemzöld

    Elkészítése:  A megsózott kelbimbót vajon megpároljuk. Ha puha lisztezzük, meghintjük petrezselyemzölddel, felengedjük, 1-2 percig forraljuk, majd, szőrszitán átnyomkodjuk.  Mély tűzálló tálba a tejszínt összekeverjük a tojás sárgával.  A forró levest vékony sugárba hozzáöntjük, közben habverővel kevergetjük, ezután már forralni nem szabad.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá