Kelbimbó-krémleves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 40 dkg. kelbimbó
- 4 dkg. vaj
- 1 ek. liszt
- 0,5 dl. főzőtejszín
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárga
- 1 cs. petrezselyemzöld
Elkészítése: A megsózott kelbimbót vajon megpároljuk. Ha puha lisztezzük, meghintjük petrezselyemzölddel, felengedjük, 1-2 percig forraljuk, majd, szőrszitán átnyomkodjuk. Mély tűzálló tálba a tejszínt összekeverjük a tojás sárgával. A forró levest vékony sugárba hozzáöntjük, közben habverővel kevergetjük, ezután már forralni nem szabad.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.