Káposztás tál recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 kg káposzta
- 1 közepes db vöröshagyma
- 1 kg burgonya
- 2 tk só
- bors ízlés szerint
- 20 dkg kolbász
- 2 csapott ek liszt
- 2 dl tej
- 4 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A káposztát csíkokra felvágva feltesszük főzni a felaprított hagymával együtt annyi vízben, hogy félig ellepje. A burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk,káposztához adjuk,sózzuk és borssal ízesítjük.
Belerakjuk a kolbászkarikákat.
Amikor már a káposzta is és a burgonya is megpuhult lisztből,olajból és a pirospaprikával rántást készítünk amit tejjel öntünk fel.Ezzel rántjuk be a levest.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.