Káposztás tál

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó

Hozzávalók:

  • 1 kg káposzta
  • 1 közepes db vöröshagyma
  • 1 kg burgonya
  • 2 tk só
  • bors ízlés szerint
  • 20 dkg kolbász
  • 2 csapott ek liszt
  • 2 dl tej
  • 4 ek napraforgó olaj

Elkészítése:

A káposztát csíkokra felvágva feltesszük főzni a felaprított hagymával együtt annyi vízben, hogy félig ellepje. A burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk,káposztához adjuk,sózzuk és borssal ízesítjük.

Belerakjuk a kolbászkarikákat.

Amikor már a káposzta is és a burgonya is megpuhult lisztből,olajból és a pirospaprikával rántást készítünk amit tejjel öntünk fel.Ezzel rántjuk be a levest.