Káposztás krumplileves recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 40 dkg krumpli
- 25 dkg savanyú káposzta
- 15 dkg kolbász
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 2 ek liszt
- 1 ek vegeta
- só
- 2 dl tejföl
- 1 tk piros fűszerpaprika
Elkészítése: Krumplit meghámozzuk és felkockázzuk. A savanyú káposztát megmossuk és felaprítjuk. A megtisztított vöröshagymát felkockázzuk, kevés olajon megdinszteljük és hozzáadjuk a felkockázott szalonnát. Meghintjük pirospaprikával, beletesszük a felkockázott krumplit, felöntjük vízzel és fűszerezzük.
Amikor már majdnem puha a krumpli,hozzáadjuk a savanyú káposztát és a kolbász karikákat. Ha minden megfőtt tejfölös habarást teszünk bele és jól összeforraljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.