Húsvéti kaszásleves recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- Sonkalé
- 1 fej hagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- bors
- babérlevél
- tejföl
- főtt FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kevés liszt
Elkészítése:
A Húsvéti sonkát föltesszük főni. A vízbe teszünk egy hagymát, pár gerezd fokhagymát, borsot és babérlevelet. Ha puha a sonka, kivesszük, a levét leszűrjük és behabarjuk a levest. Betétnek apró kockára vágott kemény tojást teszünk a tányérba, majd rámerjük a leves.
Tipp:
Természetes attól függ a leves mennyisége,mekkora a sonka,hány tagú az asztaltársaság.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.