Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsvéti kaszásleves recept

Húsvéti kaszásleves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • Sonkalé
    • 1 fej hagyma
    • 2-3 gerezd fokhagyma
    • bors
    • babérlevél
    • tejföl
    • főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • kevés liszt

    Elkészítése:

    A Húsvéti sonkát föltesszük főni. A vízbe teszünk egy hagymát, pár gerezd fokhagymát, borsot és babérlevelet. Ha puha a sonka, kivesszük, a levét leszűrjük és behabarjuk a levest. Betétnek apró kockára vágott kemény tojást teszünk a tányérba, majd rámerjük a leves.

    Tipp:

    Természetes attól függ a leves mennyisége,mekkora a sonka,hány tagú az asztaltársaság.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá