Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsos zöldbableves recept

Húsos zöldbableves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1/2 kg sertésoldalas
    • 1 üveg zöldbab konzerv
    • 2-3 krumpli
    • 10 dkg kolbász
    • 2 db marhahúsleves kocka
    • 1 kiskanál paprika
    • babérlevél
    • 2-3 evőkanál savanyúkáposzta
    • 3-4 db borókabogyó
    • tejföl
    • 1 ek liszt

    Elkészítése:

     

    Az oldalast megmossuk, részekre vágjuk, majd feltesszük főni hideg vízbe. Miután felforrt hozzáadjuk a babért, a bogyókat, sót, és puhára főzzük.

    Ezalatt a krumplit megpucoljuk,kockázzuk, a kolbászt szint úgy. Ha már puhának érezzük a húst, hozzáadjuk a krumplit és a kolbászokat, valamint a káposztát. A savanyú káposzta adja meg a pikáns savanykás ízét a levesnek.

    Ha már megfőtt a krumpli, és elég puhának érezzük a káposztát is, beletesszük a zöldbabot. Egy pár percig főzzük, majd behabarjuk a paprikás tejföllel.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá