Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkefarhát leves recept

Csirkefarhát leves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 2 db csirkefarhát
    • 3 db sárgarépa
    • 2 db fehérrépa
    • 1 db karalábé
    • 1/4 fejes káposzta
    • 1 cs petrezselyem
    • 1/4 zeller gumó
    • 1/2 cs cérnametélt
    • (végszükség esetén kicsi vegeta vagy 1 leveskocka)

    Elkészítése:

    A vizet (kb 4-5 liter) felteszem forrni, közben megtisztítom a hozzávalókat. Amikor már forr a víz bele teszem a húst és lassú tűzön főzöm.

    A tetején keletkező habot sűrűn leszedem.

    Amikor már eléggé tiszta jöhetnek a zöldségek, csak ekkor sózom. Legalább 1 órát főzöm nagyon lassú tűzön, ha nem kapott elég ízt a zöldségektől, kicsi delikátot vagy 1 leves kockát lehet hozzáadni.

    A kifőtt tésztával tálalom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá