Gyümölcsleves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 barackkonzerv
- fél kiló magozott meggy
- 5 körte
- 2 vaníliás cukor
- 5 evőkanál kristálycukor
- 2 főzős vaníliás puding
- 4 dl tej
- fahéj
- szegfűszeg
- csipet só
Elkészítése:
A gyümölcsöket meghámozom, feldarabolom, a lábasba teszem.
Meghintem a kristálycukorral, hozzáadom a vaníliás cukrot, fahéjat, szegfűszeget, meg a csipet sót. A barackkonzerv levét is hozzáöntöm. Felöntöm hideg vízzel, felteszem főni.
Közben a két pudingport csomómentesre keverem a tejjel.
Mikor a leves felforrt, hozzáadom és alaposan összekeverem a pudingos tejjel, hagyom egyet forrni.
Utána hűtés után fogyasztható.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.