Gyümölcsleves

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Gyümölcsleves

Hozzávalók:

  • 1 barackkonzerv
  • fél kiló magozott meggy
  • 5 körte
  • 2 vaníliás cukor
  • 5 evőkanál kristálycukor
  • 2 főzős vaníliás puding
  • 4 dl tej
  • fahéj
  • szegfűszeg
  • csipet só

Elkészítése:

A gyümölcsöket meghámozom, feldarabolom, a lábasba teszem.

Meghintem a kristálycukorral, hozzáadom a vaníliás cukrot, fahéjat, szegfűszeget, meg a csipet sót. A barackkonzerv levét is hozzáöntöm. Felöntöm hideg vízzel, felteszem főni.

Közben a két pudingport csomómentesre keverem a tejjel.

Mikor a leves felforrt, hozzáadom és alaposan összekeverem a pudingos tejjel, hagyom egyet forrni.

Utána hűtés után fogyasztható.