Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gyümölcsleves recept

Gyümölcsleves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1-2 liter víz
    • 1 üveg szilvabefőtt (levével együtt)
    • 1 kis üveg cseresznyebefőtt
    • 1 kis üveg meggybefőtt
    • 1 kis üveg körtebefőtt
    • 1 kis üveg nektarin befőtt (ezeket én rakom el nyáron kicsi üvegekbe)
    • 2-3 szem alma, vékony szeletekre vágva
    • 1-2 banán, szeletekre vágva
    • 1 karika citrom (én héja nélkül teszem bele)
    • 1 rúd fahéj
    • 1 teáskanál őrölt fahéj
    • cukor vagy édesítő ízlés szerint
    • 3 dl habtejszín
    • 1 evőkanál puncs puding (főzős)

    Elkészítése:

    A fenti hozzávalókat összekeverjük egy edénybe, majd feltesszük főni. Ha a befőttek megpuhultak akkor a tejszínben elkeverjük a pudingport, elkeverjük egy kis leveslével, majd folytonos keverés mellett a leveshez adjuk és összeforraljuk. Ha van otthon, akkor lehet a leveshez adni joghurtot is, ezt a habarás előtt.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá