Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Májgombóc leves recept

Májgombóc leves
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • sárgarépa
    • 1 vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • petrezselyem gyökér és zöld
    • 2 db tyúkhús leves kocka
    • ételízesítő

    A gombóchoz:

    • 1 db kacsamájpástétom vagy más májkrém
    • 2 db zsömle
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • kevés zsemlemorzsa

    Elkészítése:
    A zöldségeket karikákra szeleteljük, 1 ek. olajon, kevés vízzel és a többi hozzávalókkal puhára főzzük. Amikor megpuhult, felöntjük a megfelelő mennyiségű vízzel és felforraljuk. A zsemlét beáztatjuk, kifacsarjuk, hozzákeverjük a tojást, a libamáj pástétomot, a petrezselyemzöldet. Mivel nem áll össze megfelelő szilárdságúra, ezért még zsemlemorzsát is keverünk bele. Vizes kézzel gombócokat formázunk belőle. A levest a gombócokkal készre főzzük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá