Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gulyásleves sertéshúsból recept

Gulyásleves sertéshúsból
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg sertéscomb
    • 2 fej vöröshagyma
    • 1 db paprika
    • 1 db paradicsom
    • 3-4 szál petrezselyem
    • 4 db sárgarépa
    • 3-4 db burgonya
    • 2 ek zsír
    • 2 ek fűszerpaprika
    • só, bors

    Elkészítése:

    A hagymát, paprikát, paradicsomot kockákra, a burgonyát, sárgarépát karikákra vágjuk. A húst a zsírréteg eltávolítása után kockákra vágjuk. A hagymát a zsíron megpirítjuk, és hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot. Sózzuk, összekeverjük a pirospaprikával, borssal. Fedő alatt pároljuk 15-20 percig.

    Hozzáadjuk a zöldségeket a burgonyán kívül, pirítjuk majd felöntjük kb 2,5l vízzel. Kis lángon főzzük, majd amikor puhulnak a zöldségek és a hús akkor tesszük bele a kockákra vágott burgonyát és készre főzzük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá