Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gesztenyekrémleves recept

Gesztenyekrémleves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg gesztenyemassza
    • 1 csomag vaníliás pudingpor
    • 1 l tej
    • 3 evőkanál méz
    • 1 dl rum
    • 10 dkg mazsola
    • 2 dl habtejszín
    • 2 csomag vaníliás cukor

    Elkészítése:

    A mazsolát beáztatjuk fél dl rumba, majd leszűrjük.

    A gesztenyét összetörjük. A pudingport kevés tejjel kikeverjük, majd a többi tejet is hozzáadjuk. A gesztenyét is beletesszük, ízesítjük a mézzel és fél dl rummal, majd lassú tűzön sűrűre főzzük.

    A habtejszínt a vaníliás cukrokkal keményre verjük. Az elkészült levest a rumos mazsolával és tejszínhab galuskákkal tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá