Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Füstölthúsos fehérbableves recept

Füstölthúsos fehérbableves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg füstölt sertés bordaporc
    • 30 dkg füstölt főtt tarja
    • 30 dkg fehérbab
    • 1 fej vöröshagyma
    • 5 dkg füstölt szalonna
    • 1 db zöldpaprika
    • 2 szál sárgarépa
    • 1 db petrezselyem
    • kb. 4 liter víz
    • őrölt bors
    • ételízesítő
    • 2 db gulyásleveskocka
    • „Erős Pista”erős paprika (ízlés szerint)

    Elkészítése:

    A vöröshagymát apróra vágjuk, majd a füstölt szalonna zsírján megpirítjuk. A tűzről levéve megszórjuk őrölt csemege paprikával, majd hozzáadjuk a kockákra vágott sertésbordaporcot, és füstölt tarját, majd átforgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk ételízesítővel, majd felengedjük vízzel. Beletesszük a gulyásleves kockát, az erős paprikát, a zöldpaprikát, a sárgarépát, a petrezselymet, a babot és addig főzzük amíg a hús és a bab megpuhul.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá