Édesburgonya leves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 édesburgonya
- kakukkfű
- rozmaring
- só
- bors
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 hagyma
- tejszín-tej
Elkészítése:
A édesburgonyát megpucolom, felkockázom . A hagymát apróra vágom, fokhagymát szétzúzom és olajon picit párolom. Hozzá adom a burgonyát, felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Meg fűszerezem sóval, borssal, kakukkfűvel és rozmaringgal és pépesre főzöm. Majd felöntöm a tejjel és össze turmixolom.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.