Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csülkös sárgaborsó leves recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg sárgaborsó
    • 1 kis füstölt csülök
    • 1 kis fej vöröshagyma
    • 2 szem szegfűszeg
    • 1 babérlevél
    • csipetnyi kakukkfű
    • 1 kiskanál mustár

    Elkészítése: A sárgaborsót előző este beáztatjuk 1,5 liter enyhén sós vízbe. Másnap leöntjük az áztatóvizet, és friss vízben feltesszük főni a sárgaborsót. Ha forr, beletesszük a csülköt és a fűszereket. (A szegfűszeget a hagymába szúrjuk, és úgy tesszük bele.) Addig főzzük, míg a hús megpuhul, és a sárgaborsó pépesre szétfő. Tálalás előtt a mustárt a levesbe keverjük. Forrón tálaljuk, a felszele­telt húst külön tálon adjuk asztalra.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá