Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zsuzsa lebencs levese recept

Zsuzsa lebencs levese
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1 cs lebencs tészta
    • 1 fej vörörhagyma
    • víz
    • 0,5 kg burgonya
    • 15 dkg tokaszalonna
    • só, bors, delikát
    • petrezselyemzöld
    • pici pirospaprika

    Elkészítése:
    A burgonyát megtisztítjuk és felkockázzuk. A szalonnát felcsíkozzuk és serpenyőben kisütjük. A zsiradék felén megpirítjuk a burgonyát, majd a másikban a tésztát. Annyi vizet felteszünk forrni amennyi levest szeretnénk főzni, majd fűszerezzük ízlés szerint, ekkor adjuk hozzá a piros paprikát is, és felforraljuk. Ha felforrt hozzáadjuk a burgonyát, majd ha az már majdnem megfőtt akkor a tésztát is. Ha minden megpuhult akkor a szalonnával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá