Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Betyár zöldbableves recept

Betyár zöldbableves
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 10 dkg szalonna
    • 1 fej vöröshagyma
    • 50 dkg zöldbab
    • 10 dkg tarhonya
    • 20 dkg füstölt kolbász
    • 2 db paprika
    • 2 db paradicsom
    • 2 dl tejföl
    • 2 ek liszt
    • 2 szál petrezselyemzöld felaprítva

    Elkészítése:

    Egy lábosban a felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, megpirítjuk rajta a felkockázott hagymát, rátesszük a zöldbabot, a felszeletelt paprikát és a paradicsomot.

    Rövid ideig pároljuk, majd felöntjük 1,5 l vízzel. Felforraljuk, beletesszük a karikára vágott kolbászt és a tarhonyát, sózzuk, majd készre főzzük.

    A tejfölt kikeverjük a liszttel, és beleöntjük a levesbe.
    Petrezselymet szórunk a tetejére.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá