Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Babéros burgonyaleves recept

Babéros burgonyaleves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg burgonya
    • 4 pár virsli (füstölt virslivel a legfinomabb)
    • 3-4 egész babérlevél
    • 1 kis doboz tejföl
    • víz
    • bors
    • delikát

    Elkészítése:

    A vizet feltesszük egy lábasban főni, sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel ízesítjük, beletesszük a babérlevelet, majd a kockára vágott burgonyát.

    Addig főzzük amíg a burgonya megpuhul, majd beledobjuk a karikára vágott virslit és továbbfőzzük.
    DSC02879
    A tejfölt jól elkeverjük, majd egy szedőkanálnyi levest adunk hozzá (a hő kiegyenlítése miatt) és az egészet visszaöntjük a levesbe.
    DSC02881
    Néhány percig még főzzük, majd forrón, sajtos pogácsával tálaljuk

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá