Kelt tésztából tulipán recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk és dagasztjuk, majd duplájára kelesztjük. 6 felé vágjuk, mindegyikből kis cipót formázunk és egyenként oválisra kisodorjuk. Megkenjük olvasztott margarinnal, megszórjuk fahéjas cukorral és feltekerjük. Mindkét végét bevágjuk, de az egyik végét majdnem a feléig felvágjuk. Hosszabbik bevágásnál mindkét oldalához felhúzzuk (kép alapján).
Tepsibe tesszük, megkenjük tojással, megszórjuk kristálycukorral és előmelegített sütőben sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.