Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymás, paprikás sült gomba recept

Hagymás, paprikás sült gomba
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 250 g gomba
    • 1 nagy fej vöröshagyma
    • 2 kaliforniai paprika (bármilyen színű)
    • 2-3 evőkanál olaj
    • só ízlés szerint
    • bors
    • fűszerek (fokhagyma, rozmaring, kakukkfű stb. )

    Elkészítése:

    A gombát megtisztítjuk, majd a hagymát és a paprikát hasonló méretű darabokra vágjuk, hogy egyenletesen süljenek. Közben előmelegítjük a sütőt 220 fokra, és kibélelünk egy tepsit sütőpapírral.

    A felaprított zöldségeket elterítjük a tepsiben, majd sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk egy kis olajjal.

    Jól összekeverjük őket, hogy mindenhol átjárja a fűszer és olaj, végül a sütőben sütjük a zöldségeket.

    Tipp:

    Adj hozzá néhány gerezd aprított fokhagymát, hogy még intenzívebb ízt kapjon.

    Próbáld ki különböző fűszerekkel, mint a rozmaring, kakukkfű vagy oregánó, amelyek jól illenek a sült zöldségekhez.

    A sütés vége felé locsold meg egy kis balzsamecettel, ami kellemes, savanykás ízt ad a zöldségeknek.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá