Olasz steak burgonya recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya, (lehetőleg egyforma méretű)
- 2 ek. olívaolaj
- 1 csomag olaszos fűszerkeverék, vagy 1 ek szárított bazsalikom, fél ek szárított majoránna, negyed ek fokhagymapor, fél ek. oregánó, fél ek.kakukkfű, fél ek. rozmaring
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A burgonyát alaposan megsikáljuk, héjastól cikkekre vágjuk. Az olajat kikeverjük a fűszerekkel, és a burgonyát megforgatjuk benne. Egy sütőpapírral leterített nagy tepsibe tesszük a burgonya szeleteket. Fólia alatt sütjük, majd mikor már puha a burgonya, levesszük a fóliát, és pirítjuk.
Tipp:
Grillezett ételekhez, frissensültekhez sok salátával kiváló köret. Tejfölös mártogatóssal is kínálhatjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.