Krumplinyárs recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 db egyforma méretű burgonya
- 3-4 ek olívaolaj
- 1 ek sült krumpli fűszerkeverék
- kevés só
- bambusznyárs
Elkészítése:
A burgonyákat megmossuk és enyhén sós vízben 8-10 perc alatt héjában előfőzzük.
Ezután leszűrjük, kissé hagyjuk hűlni és vastagabb karikára vágjuk.
Egy tálba téve meglocsoljuk az olajjal, rászórjuk a fűszer keveréket és ízlés szerint sót, jól elkeverjük, majd nyársra szúrjuk úgy, hogy közöttük 1-1cm hely maradjon.
210 fokra előmelegített sütőben (légkeveréssel) legalább 20 percig sütjük. Ha valaki ropogósan szereti, esetleg mártogatósnak készíti, akkor minimum 30 perc.
Még forrón köretként tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »