Krumplinyárs recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 db egyforma méretű burgonya
- 3-4 ek olívaolaj
- 1 ek sült krumpli fűszerkeverék
- kevés só
- bambusznyárs
Elkészítése:
A burgonyákat megmossuk és enyhén sós vízben 8-10 perc alatt héjában előfőzzük.
Ezután leszűrjük, kissé hagyjuk hűlni és vastagabb karikára vágjuk.
Egy tálba téve meglocsoljuk az olajjal, rászórjuk a fűszer keveréket és ízlés szerint sót, jól elkeverjük, majd nyársra szúrjuk úgy, hogy közöttük 1-1cm hely maradjon.
210 fokra előmelegített sütőben (légkeveréssel) legalább 20 percig sütjük. Ha valaki ropogósan szereti, esetleg mártogatósnak készíti, akkor minimum 30 perc.
Még forrón köretként tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »