Fokhagymás, petrezselymes krumpli recept
Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 1 csokor petrezselyem
- 1 gerezd fokhagyma
- 10 dkg margarin
- só
- ételízesítő
Elkészítése:
A megmosott, kockára vágott krumplit megfőzzük enyhén sós vízben.
Amíg a krumpli fő, összevágjuk a petrezselymet, majd megfonnyasztjuk a forró margarinon, amibe a fokhagymát is belereszeljük.
Az egészet összekeverjük, ízlés szerint fűszerezzük, majd belekeverjük a megfőtt krumplit és pár percig együtt pirítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









