Narancsos kakaó recept
Hozzávalók:
- 4 dl tej
- 2 tk cukrozott kakaópor
- 1 nagyobb, kezeletlen narancs leve
Elkészítése:
A tejet felmelegítjük, majd elkeverjük benne a kakaóport. Belefacsarjuk a narancs levét és azonnal kínáljuk.
Tipp:
Ez egy igazán egyszerű, de mégis kicsit különlegesebb ital. Bár kakaót minden évszakban szívesen fogyasztunk, a hideg beköszöntével, a tél közeledtével, egy kis naranccsal megspékelve igazi kuriózum. A pikáns ízek szerelmeseinek mindenképpen érdemes kipróbálni ;-)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »









