Karácsonyi gyerekpuncs recept
Hozzávalók:
- fél liter gyümölcstea
- fél liter frissen facsart narancslé
- fél liter almalé
- 1 citrom leve
- 1 teáskanál őrölt fahéj
- 5 evőkanál méz
Elkészítése:
Főzzünk erős gyümölcsteát, majd öntsük egy nagyobb edénybe. Adjuk hozzá a frissen facsart narancs és citromlevet, majd keverjük bele az almalevet, a mézet.
A végén adjuk hozzá a fahéjat, majd forraljuk össze. Ha egy kicsit kihűlt, tálalhatjuk.
Citrom vagy narancskarikával díszítjük.
Tipp:
Karácsonykor a legtöbben szívesen kóstolgatnak forró puncsot, forralt bort. Ezzel az itókával a gyerekek sem maradnak ki a jóból. A puncs alkoholmentes változata! Boldogok lesznek a gyerekek, hogy ők is ihatnak olyat, mint a nagyok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »










