Zöldségropogós recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 40 dkg. levesben főtt zöldség
- 4 db. FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cs. petrezselyem
- 15 dkg. morzsa
- 15 dkg. liszt
- só, bors
- olaj a sütéshez
Elkészítése: A zöldségeket burgonyanyomón áttörjük, összegyúrjuk 2 tojással, 2 ek morzsával, sóval, borssal, vágott petrezselyemmel, és annyi liszttel, hogy könnyen formálható legyen. Kisujjnyi darabokat gyúrunk belőle, majd lisztbe, tojásba, morzsába forgatva kisütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.