Zöldbab leves virslivel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg zöldbab
- 1 pár virsli
- 15 dkg sárgarépa
- 15 dkg fehérrépa
- 15 dkg burgonya
- 1 db leves kocka
- 2 evőkanál olaj
- 1 mokkáskanál fűszerpaprika
- 2 evőkanál liszt
- só ízlés szerint
- 5 dkg tarhonya
Elkészítése:
A zöldségeket meghámozzuk és apróra vágjuk.
A zöldbabot, a sárgarépát, fehérrépát feltesszük főni 2 liter vízben és a leves kockát is hozzáadjuk.
Mikor már félig megfőtt, akkor tesszük bele az apróra vágott burgonyát, a karikázott virslit és a tarhonyát.
Mikor minden megfőtt, rántást készítünk az olajból, lisztből és a paprikából és ezzel berántjuk a levest.
Készre főzzük. Ízlés szerint sózzuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »